Kylling & Scampi-snadder


scampikylling


Ingredienser:
125g kyllingfilet (strimlet)
100g scampi  (renskes)
1 dl kokosmelk
1/4 betagne kyllingsaus (dropp margarin)
1/3 basmati boil in bag (tilsv. 40 g)

Pepper, salt, hvitløk, chilli, og 1/2 løk.

47g protein, 38g karbohydrat, 16g fett — 530 kalorier.

Fremgangsmåte:
Stek opp kylling og scampi sammen med pepper, salt, hvitløk, chillig og løk.  Tilsett så kokosmelka og den ferdigkokte risen. Til slutt tilsetter du kyllingsausen og lar det småkoke et par minutter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s