Maisbrød


3 1/2 dl maismel
3 1/2 dl siktet speltmel
4 ts bakepulver
1 ts salt
4 ss splenda
3 egg
6 ss smeltet plantemargarin
4 dl skummet melk

Ha maismel, speltmel, bakepulver, salt og splenda i en bolle. Skill eggene. Ha eggeplommer, smeltet smør og melk i melet og rør det sammen. Stivpisk eggehvitene. Vend inn forsiktig inn eggehvitene. Hell røren forsiktig over i en godt smurt brødform som rommer 1 1/2 liter. Sett formen på nederste rille i stekeovnen ved 200 °C i ca. 1 time. Ta brødet ut av formen og avkjøl på rist.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s