Omega 3 & multivitamin fra VitOmega


De livsviktige fettsyrene

Moderne, vestlig kosthold inneholder ofte mindre av de viktige fettsyrene enn hva vi faktisk trenger for å opprettholde en god helse.

En av årsakene kan være at vi får i oss for lite av de sunne, flerumettede fettsyrene som finnes i blant annet fet fisk. Er du blant de som tilhører flertallet og som spiser fet fisk som laks, ørret, sild og tunfisk mindre enn tre ganger i uken, kan et tilskudd av omega-3 være nødvendig for å unngå en del livsstilssykdommer og andre plager.

Hva er Omega-3?
Omega-3 fettsyrer er det vi kaller essensielle fettsyrer. At en fettsyre er essensiell, betyr at den er nødvendig for livsviktige funksjoner i den menneskelige organisme. Kroppen kan ikke selv produsere omega-3, den må derfor tilføres via maten eller kostholdet. De viktigste omega-3 fettsyrene er deocosahexaensyre (DHA) og eicosapentaensyre (EPA). Disse fettsyrene finnes som nevnt særlig i fet fisk, skalldyr, sel og hval.

Omega-3 fettsyrer produseres av bakterier på store havdyp, i rundt 0 grader Celsius, i totalt mørke og helt uten oksygen. Disse bakteriene er næringsgrunnlag for plankton i havet, og føres opp gjennom næringskjeden via fisk til mennesker. Når du spiser fet fisk blir en del av Omega-3 fettsyrene bygd inn i kroppens celler, hvor de virker som en beskyttelse for blant annet vårt hjerte- og karsystem.

Interessen for Omega-3 fettsyrer skjøt for alvor fart da man oppdaget at eskimoene svært sjelden er utsatt for hjerte- og karsystem, til tross for at de har et kosthold som er svært rikt på fett. Studier har senere vist at deres fettkilder, som hovedsaklig kommer fra fisk, sel og hval, inneholder “snilt” flerumettet fett, som i motsetning til mange andre fettkilder, faktisk er svært sunt for menneskekroppen. Forskning har siden påvist at disse fettsyrene kan ha en gunstig effekt ved en rekke plager.

Hvordan virker Omega-3?
Mens høyt inntak av “vanlig” fett og kolesterol øker faren for å utvikle hjerte- og karplager, kan fiskefett beskytte mot slike plager. Ved flere studier har man undersøkt effekten av Omega-3 fettsyrer i forhold til ulike hjerte- og karplager. Den viktigste årsaken til dette er at Omega-3 fettsyrer kan redusere fettavleiringer i hjertets blodårer. Omega-3 kan også bidra til å styrke kroppens celler slik at immunforsvaret forbedres.

Hvorfor Omega-3 fra VitOmega?

  • 8 av 10 rapporterer om bedre helse.
  • 100% naturlig fiskeolje med de viktige fettsyrene Omega-3-6-7-9.
  • Kåret til Beste Nettprodukt i Mat & Helse, des. 05. En av verdens reneste fiskeoljer.
  • Anbefalt dagsdose gir 1 gram omega-3 fra kapsler, og 1,4 gram fra flytende.
  • Europeisk utmerkelse for kvalitet og smak på flytende omega-3-6-7-9.
  • Vi tilbyr både gratis, personlig oppfølging, abonnement eller muligheten for å bestille selv.
  • Kvalitetsgaranti siden 1993.
  • Pakke sendt direkte hjem til deg (ikke oppkrav). Enklere blir det ikke!

Oppsiktsvekkende resultat
8 av 10 rapporterer om bedre helse av vår fiskeolje Omega-3-6-7-9!
En undersøkelse blant 1000 kunder viser at hele 8 av 10 har oppnådd bedre helse etter å ha benyttet vår naturlige fiskeolje i 3-6 mnd. Hovedforklaringen til dette kan være pga. vårt høye kvalitetsfokus: Produktet er en av verdens reneste fiskeoljer og 100% naturlig. Produktet gir deg 1 gram omega-3 hver dag, nesten dobbelt så mye som en rekke konkurrenter. I tillegg får du i deg litt av de gunstige fettsyrene omega-6-7-9 som finnes naturlig i fisken, og som trolig kan ha helsemessig effekt.

Forskning på fiskeolje og omega-3
Forskning har vist at Omega-3 fra fiskeolje har gitt svært gode resultater. Få produkter er så godt dokumentert og anerkjent som Omega-3
Omega-3 er godt for*: Hjerte og blod sirkulasjonen, triglyseridnivået, altså nivået av fettstoffer i blodet, blodtrykket, hjernen, nyrer, ledd og muskler, hudproblemer, immunforsvaret, barns læringsevne og gravide.
* Forskningen kan ikke knyttes opp mot et enkelt produkt.

Hvorfor fiskeolje i stedet for selolje?
Mange har latt seg lokke til å prøve ”gratis” produkter med selolje, med abonnementsbinding. Det svært få er klar over, er at fiskeolje inneholder opp mot 50% mer omega-3 enn fra selolje, per enhet. I og med at de fleste seloljeprodukter har små kapsler (500 mg), innebærer dette et inntak på 8 – 10 kapsler for å få samme dose omega-3 fettsyrer (1 gram) som med 3 kapsler med VitOmegas produkt. Selolje inneholder også i utgangspunktet mer forurensning enn fra fisk. Naturlig fiskeolje inneholder også alle de gunstige fettsyrene EPA, DHA og DPA, slik selolje gjør, og i tillegg de gunstige fettsyrene omega-6-7-9.

Fiskeolje og tran
Fiskeolje skiller seg fra tran ved at den produseres fra hele fisken i stede for bare av leveren. Vi i VitOmega benytter hele fisken i vår produksjon av fiskeolje.

Omega-3 fra VitOmega
VitOmegas fiskeolje utvinnes av bl.a ansjos og makrell fra det Antarktiske havområdet. Vi benytter disse fiskene på grunn av at Antarktis er det minst forurensede havområdet i verden og fordi fisken der har et høyere innhold av Omega-3 fettsyrer i forhold til andre fiskesorter.

På bakgrunn av vår produksjonsmetode er vi en av de som har den reneste fiskeoljen som finnes på markedet idag.

VitOmegas fiskeolje Omega-3-6-7-9 ble kåret til BESTE NETTPRODUKT i Mat & Helse des. 2005. Lege Stig Bruset testet nylig 10 forskjellige Omega 3 produkter. Det ble foretatt tester på mengde Omega 3 pr. kapsel, fraværet av forurensning og om Omega 3 produktene var harske. I tillegg ble det beregnet pris pr. gram omega 3. VitOmega ble på bakgrunn av dette kåret til det beste nettproduktet og hadde den billigste naturlige fiskeoljen i sin Omega 3.


Først i verden!
VitOmegas flytende Omega-3-6-7-9 har som verdens første produkt fått europeisk utmerkelse for kvalitet og sitronsmak. VitOmega ble belønnet med en stjerne i ITQI – International Taste & Quality Institute i Brussel.

Omega 3, Multivitaminer og flere godsaker finner dere her!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s