Dette bør du vite om herbalife!


Mange mener mye om Herbalife, undertegnende inkludert. For å gjøre meg opp en mening om Herbalife’s produkter relatert til trening og kosthold, tok jeg en titt innom siden http://www.dinherbashop.no for å gjøre meg bedre kjent.

“Produktene selges ikke i butikk og kan bare kjøpes fra selvstendige Herbalife distributører. Dette for at du som kunde alltid skal få personlig veiledning og oppfølging, og tryggheten som følger av å ha sin egen kontaktperson. Alle distributørene har personlig erfaring i bruk av produktene.”

Personlig veiledning, oppfølging og trygghet? Hvorfor er denne så mye sterkere på internett enn i butikken? Dette er bare oppkast og svada !

Omega3
Omega3 er viktig. Det regulerer blodtrykket, styrker immunforsvaret, reduserer innflammasjoner, bra for hjerte, hjerne, sammensetningen mellom muskler og fett, osv osv. I og med at det ikke finnes holdbare argumenter for at kvaliteten på herbalife omega3 er noe bedre enn annen omega3 på markedet gjør vi sammenligningen enkel.

Omega3 duellen: Activate Omega3 (NORKOST) VS. Herbalife Omega3

herbalife1

For 298kr får du 90 stk 500mg kapsler med fiskeolje fra Herbalife. Dette tilsvarer 45g fiskeolje. Konkurrenten fra Norkost gir deg hele 120g fiskeolje for kun 99 kr !!

Om man tar utgangspunkt i mengde og pris, så er faktisk Herbalife Omega3 10 ganger dyrere !!

Proteinduellen: Myoprotein (MyRevolution) VS. Herbalife Protein supplement 3
For 263 kroner får du “HELE” 240g proteinpulver, bestående av soyaisolat og myseisolat. Dette gir en kilospris på sinnssyke 1095 kroner (!!!). I og med at jeg ikke kjenner til noen som selger 240g bokser, var det nærmeste jeg kom myrevolution sin 750g boks. 750g Myoprotein koster 329 kroner. Dette gir en kilospris på 438 kroner. I sterk kontrast til den overprisen Herbalife krever for sitt protein !

Måltidserstattterduellen: Herbalife Shake mix VS. Lean Mass Meal (MyRevolution)
Herbalife reklamerer med kun 217 kalorier per shake (og da er det 250ml lettmelk inkludert). Med andre ord prater vi her om en shake som inneholder kun 98 kalorier om man blander i vann ! (sa du anoreksia eller?). Ikke nok med at de forteller varmt om at shake mixen både kan brukes ved vektnedgang, men også ved -oppgang. Hvem i all verden er det som inntar 217 kalorier per måltid om man vil opp i vekt ??? INGEN !

Herligheten (til herbalife selvsagt) koster 387 kroner og inneholder etter det jeg vet 550g. Dette gir en kilospris på 703 kroner. Til sammenligning så er det NÆRLIGGENDE å anta at lean mass meal rent innholdsmessig er av høyere kvalitet. Arrester meg gjerne! 🙂 Kilosprisen på en Lean Mass meal er derimot bare 187 kroner.

– Hva blir så konklusjonen? Mange ville nok tatt ordet svindel i sin munn, da det ikke finnes noen argumenter for å overprise sine produkter på denne måten – men jeg nøyer meg med å si at alle sammen bør holde seg langt unna dette pengesluket. For Herbalife har trolig ikke markant effekt noen andre plasser (enn på lommeboka).

Artikklen er hentet fra http://www.fitnessblogg.no og skrevet av Robert Eilertsen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s