Alternativer til Herbalife. Billigere & Bedre!!!


Jeg lar meg rive med. Jeg synes det er både fullstendig idiotisk og trist samtidig at folk uten forkunnskaper skal lures til å kaste bort lønna eller trygda si på søppel som Herbalife.

For det er ingen ting annet enn søppel. Jævlig dyrt søppel. Folk blir lurt til å tro at Herbalife er noe magisk. De sier at mat inneholder uønsket fett og kalorier, derfor må du bruke deres “Personalized Protein Powder”. GÅR DET AN Å KOMME MED STØRRE LØGNER!? Mat inneholder akkurat den mengden som du selv vil spise! Om en osteskive på 15gr innholder 200 mere kalorier enn det du vil ha, så spis en skive med skinke isteden for pokker! Enda et horribelt eksempel:

Fiber – og urtetabletter

Det kan hende du ikke får i deg nok fiberrik mat når du bruker vektkontrollprodukter. Fiber- og urtetabletter er spesielt satt sammen for å støtte en sunnere og mer effektiv vektkontroll i form av et økt tilskudd av kostholdsfiber. Det reduserer tiden maten er i kroppen og hjelper til med å støtte utskillelsen av gift- og avfallsstoffer.

Fiber og urtetabletter? Lar folk seg lure av dette så er det noe grunnleggende galt med vårt genetiske minne som kjøtt og plante-etere. Hva faen skjedde med å spise en porsjon med grønnsaksblanding som endel av middagen? Og hva pokker pleier du å krydre maten og baksten din med om det ikke er urter!?!?! WAKE UP! Tror du kroppen din er fornøyd med en fiberpille når den heller kan få grønnsaker og frukt eller grovt brød? Hvorfor i allverden skal du bytte ut en liten porsjon med havregryn og kanel med litt eplebiter eller banan og melk med så mye eller lite fett du bare ønsker med en PILLE!?

Jeg kan forstå at enkelte ikke har grunnleggende kunnskaper om kost og ernæring. Det er som regel de som ender opp med grandis til middag og et kosthold som generelt ser horribelt ut med tanke på forholdene mellom proteiner, karbohydrater, fett og det totale inntaket av kalorier. Og det er dere jeg vil gi en liten wakeup call. Det skal så ufattelig lite til å redusere vekten sin med NORMAL KOST og FYSISK AKTIVITET, at jeg kan ikke fatte å begripe at dere vil kaste bort enda mere penger enn det staten allerede tar i skatt på noe søppel som Herbalife! Om dere vil ty til pulver istedenfor mat, så er det helt greit, men da innen rimelighetens grenser, og da er det inneforstått at resten av kostholdet ikke kan se ut som drømmelørdagen til en fire-åring!

Denne:

Cell Activator

Få mest mulig ut av maten du spiser! Usunt kosthold, fordøyelsesbesvær eller høyt stressnivå kan føre til tretthet og lavere motstandsdyktighet. Cell Activator hjelper kroppen din med å yte sitt beste ved å støtte opptaket og assimilasjonen av essensielle næringsstoffer. I tillegg til å støtte nyttiggjøringen av mat og næringsstoffer, så støtter dette tilskuddet også kroppens energiproduksjonsprosess. Et daglig inntak kan hjelpe til med å sikre at du får i deg den næringsmengden som kroppen din fortjener.

..går under kategorien “målrettet ernæring”. Les teksten her:   …daglig inntak KAN hjelpe til med å sikre at du får i deg den næringsmengden som kroppen din fortjener. Cell Activator hjelper kroppen din med å yte sitt beste ved å støtte opptaket og assimilasjonen av essensielle næringsstoffer. HALLO! WAKE THE FUCK UP!!! Tror dere virkelig det som står skrevet? Tror du at kroppen din ikke suger til seg det den trenger av næring via maten du ellers spiser? At kroppen din tenker: “Nei faen, enda en gulerot, den gidder jeg ikke nyttiggjøre meg av. Nå nekter jeg å fungere som universets mest avanserte bioorganiske maskineri. Jeg trenger så absolutt ikke mer betakaroten just nu. Med mindre den er i pilleform fra Herbalife og koster noe inni hamperævva mye mer en en porsjon grønnsaker. SÅ DET.

Proteinbarer

Stopp! Ikke strekk deg etter den fetende, kalorispekkede sjokoladen. Ta heller en titt på Herbalifes sunnere snacksalternativer. Her finnes noe for enhver smak! Vi har tre herlige, førsteklasses snacksbarer med våre luksuriøse og smaksrike vanilje-mandel-, sjokolade-peanøtt eller sitronsammensetninger. De er laget av ekte sjokolade, men har et lavere kalori- og fettinnhold.

Hver pakke inneholder 14 proteinbarer.

Vel…Proteinbarene til Herbalife burde ikke hatt lov til å hete det i det hele tatt. Protein innholdet er på stusselige 10-12gr. De er bittesmå og konsistensen er rett og slett ekkel. For ikke å snakke om :

Formula 1 – Næringsrik måltidsbar
Formula 1 - Næringsrik måltidsbar
Trykk for større bilde

Formula 1-shakene er en foretrukket måltidsløsning for  millioner  av  mennesker  hver  eneste  dag, de  bidrar  til  at  man  når vektkontrollresultater man  kan være stolt av.

Nå trenger du ikke lenger bekymre deg for å gå glipp av næringsrike måltider mens du er på farten. Den allsidige og praktiske Formula 1 Express næringsrik måltidsbar er ernæringsmessig balansert og smaksrik. Formula 1 Express næringsrik måltidsbar gir deg de essensielle næringsstoffer du trenger i et måltid på farten.

7 bars/pakke.

168/7= 24,-

Hele 24 kroner for en bar som inneholder..ja, hva inneholder den? Nettstedet Salud.nu opplyser ingenting om dette whatsoever.

Nei folkens. Vil dere ha gode proteinbarer med litt annen størrelse enn en mager munnfull, så søk mot PVL 2Good Bars eller ISS Oh Yeah Bars. De kommer i mange gode smaker, er fullspekket med proteiner og sunne fettsyrer og holder god kvalitet tvers igjennom. Er du mann trenger du gjerne litt mer å spise enn en anorektisk 14-åring. Og er du mann, burde du styre unna Herbalife i det hele tatt. Herbalife bruker nemlig soyaprotein i produktene sine. Og soyaprotein er det siste menn vil ha i kroppen. Det kan du lese mere om i artikkelen under her.

“Soyaprotein gjør menn til kvinner”

Formula 1 – Næringsrik proteindrikk
Formula 1 - Næringsrik proteindrikk
Trykk for større bilde

En velsmakende Herbalife Formula 1-shake er et ernæringsmessig balansert, allsidig og lettilberedt sunnere måltid på glass! Formula 1, som er satt sammen av Herbalifes ernæringseksperter, er spekket med vitaminer og mineraler, sammen med soyaprotein, karbohydrater og sunne fibere – og inneholder færre enn 220 kalorier per porsjon!

…Kødder du med meg!? Skal vi betale 345kr for 550gr med soyaproteiner, karbohydrater og litt fiber. Skulle forresten tro det holdt med fiberet som er i vidunderpillen deres.

Til sammenligning så er Myorevolusjon sin Active Meal hele 350gr større, 66kr billigere per forpakning. Dvs. hele 285.50,- per 900gram. Den inneholder dessuten proteiner av isolat fra myse og kasein, som er en overlegen proteinkilde og den samme kombinasjonen som finnes i morsmelk. Den inneholder så mye vitaminer og fiber at det er helt unødvendig å supplere med en overpriset magisk pille. Noe som igjen fører til et enda rimeligere, enda mere komplett produkt. I tillegg så er protein innholdet hele 29.7gr per posjon. Det er intet mindre enn det tredobbelte sammenlignet med Herbalife. Døm selv. Hvilket produkt gir deg mest kvalitet for pengene?

Og det slutter ikke her…

Formula 2 - Multivitamin Complex
Trykk for større bilde

Dårlige spisevaner, stresset livsstil og forurensinger kan hindre kroppen din fra å få i seg viktige næringsstoffer. Derfor trengs et kosttilskudd som Multivitamin Complex.
Den ideelle sammensetning for et dekkende kosttilskudd. Multivitamin Complex gir et tilskudd av enda flere vitaminer og mineraler, i tillegg til utvalgte urter, som supplerer næringsstoffene som finnes i Formula 1. Sammensettningen i Multivitamin Complex er fullspekket med viktige vitaminer, mineraler og urter av prima kvalitet som støtter og fyller opp kroppens næringslager som hjelper kroppen din med å skape et grunnlag for en langvarig, god helse. Dårlige spisevaner, stresset livsstil og forurensinger kan hindre kroppen din fra å få i seg viktige næringsstoffer. Derfor trengs et kosttilskudd som Multivitamin Complex.

De antioksidante stoffene Betakarotin, vitamin A, C og E hjelper kroppen din med å bekjempe frie radikaler sammen med det viktige mineralet krom som medvirker til å holde kroppen frisk og i form. Din livsstil kan også gjøre det enda vanskeligere for deg å oppnå idealvekten din. Ved vektkontroll spiser de fleste mindre mat. Da er det ekstra viktig med et kosttilskudd som fyller kroppen din med viktige næringsstoffer. Aktive og stressede personer bruker opp viktige næringsstoffer raskt. Fyll opp kroppens behov med denne omfattende vitamin- og mineralsammensettingen som er fremstilt for å gi maksimal støtte på mikroernæringsnivå. Eldre personer trenger også et godt kosttilskudd for å komplettere maten sin. Opptaket og stoffskiftet forandres og kan trenge en ekstra støtte.

Tablettene bør tas tre ganger per dag for at kroppen skal få “påfyll” under hele dagen og ikke kun en stor dose ved et enkelt tilfelle.

Kan med fordel brukes sammen med Herbalifes andre produkter.
Anbefalt bruk: En tablett tre ganger per dag.
Innhold: 90 tabletter.
Det virker som om du trenger ENDA EN PILLE, gjerne 3 ganger dagen slik at kroppen får påfyll av sårt trengte godsaker. Og er det noe eldre trenger så er det så slettes ikke å kaste bort trygda si på slikt vås. Har de levd så lenge som de har gjort på den maten de har spist, så lever de faenmeg fint nok de siste 10-15 åra sine og. SLUTT Å STJEL PENGENE TIL LETTLURTE OG PÅVIRKELIGE ELDRE OG FOLK SOM MANGLER KUNNSKAP!! Hør her, det eneste som blir slankere av Herbalife er lommeboka di. Spis en porsjon med grønsaker til middagen, så er du SAFE! Og det koster deg kanskje en hundrings pr mnd. Med på kjøpe får du en bedre smaksopplevelse av maten. Magen din får noe å jobbe med. Kroppen din får fiber, antioksidanter, karbohydrater, proteiner og fett I en helt vanlig husmanns middag med koteletter, poteter og gulerøtter eller hva nå enn slags grønnsak du foretrekker. Og er du gammel og lite aktiv så trenger du ENDA MINDRE!!! Kroppen din er et genialt maskineri som sparer på næring den får for lite av, omgjør en type til en annen inni seg ved behov og greier seg utmerket godt uten piller og pulver.
Du kan manipulere kroppen din til å vokse i den retningen du vil ved å justere kosten din. Det nytter ikke med piller og pulver. Joa, litt vekttap får du, om du bytter ut 2 av fire måltider med pulver som tilsammen er ca 500kcal. Men til hvilken pris? Herbalife presenteres seg selv som en sunnhets og slankerevolusjon.
Hva pokker skjedde med å spise 2 skiver brød med ost isteden for 4? Hva i allverden tenker folk når de kjøper et produkt de ikke har snøring på hva inneholder av næring i god tro om at det er sundt?
Herbalife inneholder såvidt en brøkdel av den næringen som en voksen mann eller kvinne trenger i løpet av dag, sa at folk blir tynnere er ingen overaskelse…men næringen er så liten og feilpartisjonert at mye av vektapet som får folk til å si WHOAO! Burde egentlig fått folk til å tenke ” Hva f***…sikker på at du får i deg nok næring?”…
Kutt ned på maten, spis balansert og hold snop og kaker til helga, så er du halveis i mål allerede. Gå en halvtimes tur daglig. Bruk gjerne tallerken-modellen når du lager deg middag. 1/3 kjøtt/fisk, 1/3potet o.l + 1/3 grønnsaker. Vil du enda raskere ned i vekt, så tar du mere grønnsaker enn poteter. Så enkelt er det. Hold inntaket av karbohydrater til tidligere på dagen og rett etter fysisk aktivitet, så er du enda nærmere målet ditt. Det kan forsåvidt hjelpe å ikke spise pizza til frokost, bløtekake til lunsj og vafler med brunost til kvelds også…you get the point.
Vil dere ha sunne fettsyrer i form av fiskeolje kan jeg anbefale VitOmega. Det koster omtrendt en tredjedel av herbalife, og jeg garanterer at kvaliteten ikke er sammenlignbar engang.
Vil dere ha multivitaminer og mineraler, så gå til VitOmega. Kvaliteten er i toppsjiktet og prisen er mange ganger lavere.
Vil dere ha proteinpulver, måltidserstattere og ellers alternativer til det Herbalife forsøpler verden med, så gå til MyRevolution.no – Norkost.no – VitOmega.no . Gå til folk som KAN ernæring, ikke en husmor som er på jakt etter en ekstrainntekt.
If it’s too good to be true. It most likely is. Problemet her er bare at Herbalife er ikke for GODT til å være sant…bare for DYRT.
Advertisements

12 responses to “Alternativer til Herbalife. Billigere & Bedre!!!

 1. Bra innlegg 🙂

  Jeg kunne ikke vært mer enig! Jeg var dessverre et offer (slutten av 2008 til begynnelsen av 2009). Fælt var det!!
  Alt er bare hjernevask og halleluja!
  Tapte masse penger også 😦

  Proteinbaren var god, men det minna meg bare om sjokolade og jeg ble avhengig! Det ser absolutt ikke ut som noe proteinbar! Bare tull alt sammen…

  Den nye måltidsbaren er syk :O
  Har hørt at det skal erstatte et måltid!
  Hadde skjønt det hvis det var snacks eller et lite mellom måltid…men at det skal erstatte frokost og sånn, DET skjønner jeg ikke!

  Man blir lei shake tilslutt…og smaken er piss..
  Tablettene er bare tull..blir jo pillemissbruker skal man bruke det 3 ganger daglig…

   • Hei dere. hehe altså jeg må jo bare le 🙂 jeg har holdt på med dette i 1 år nå. og ja det er sant som de sier de som mislykkes ja det er de som skriver usanne ting 😉 altså det går IKKE ann å tape penger i herbalife!!! hvis du klarer det.. :hmm. ja det er du rett å slett stokk DUM da!!! hehe. altså da klarer du ikke snakke med folk du klarer ikke henge opp lapper du klarer ikke følge opp kunder. så rett å slett du er bare ikke rette personen til denne jobben hvorfor ikke bare inrømme det 😉 det er så typisk folk som er mislykka og må finne på alt for å prøve å ødelegge for de som trives i denne type jobb som jeg gjør. bestemmer min egen tid! er min egen sjef!!! jeg får oppleve verden!!! har aldri reist så mye!! og jobber en ca 10 timer i uka og tjener en 15 000 kr i mnd!! på hva da?? jo hjelpe folk opp i vekt ned eller for et bedre trenings resultat. det er en grunn til herbalife sponser verdens beste fotball lag og opptil flere 😀 men en ting er helt riktig dette ekke noe mirakel kur det er MAT! ring meg gjerne kom hjem til meg så skal jeg forklare deg hvordan dette ligger ann 😉 min skype er vfr_honda 😉 så legg meg til hvis du tørr å inrømme at du tar feil og er en mislykka person når det gjelder MLM eller tør du prøve igjen 😉 skal betale deg jeg hvis du ikke får det til.

 2. Ja, det er jobb. Og som jobber flest går det ut på å tjene mest mulig penger. Er ikke rart Herbalife distributører tjener penger, med slike priser. At et fotballlag sponses betyr ingenting. Det forteller meg ikke stort annet enn at Herbalife betaler for god reklame og at fotballlaget har gått med på det, i all enkelhet.
  Herbalife er overpriset og underdosert. That simple. Kraftig overpriset og kraftig underdosert. De inneholder heller ikke de beste kildene for protein, ei heller dokumenterer produktene sine godt nok. Å selge et etablert merkenavn som Herbalife skulle være enkelt nok, det selges jo til folk som ikke vet opp ned på en kaloritabell 🙂
  Det er såpass greit med kr i å selge driten (ja driten, shakene smaker høgg og de lite proteinholdige barene smaker syntetisk og seigt) at hadde jeg kunne stått inne for kvaliteten og prisen med god samvittighet så skulle jeg gjort det selv, uten tvil.
  Men de greier ikke direkte sammenligning med andre produsenter og merker der ute, hverken på pris, kvalitet eller smak. Så for meg å anbefale, eller ikke å fraråde Herbalife faller på sin egen uærlige urimelighet.
  Jeg kan ikke innrømme at jeg tar feil, for feil er det siste jeg har når det kommer til dette.
  At jeg derimot er en misykka person innen MLM koster meg ikke stort mere enn få tastetrykk å innrømme. Jeg driver ikke med MLM. Jeg ønsker ikke suksess i det heller. Jeg ønsker ikke suksess i så måte å tjene penger på å bedra uvitende folk som lar seg snakke rundt av sølvtunger med innstinktiv iver etter å ekle seg innpå lommeboka til folk med liten kunnskap og uten andre referanser enn tabloid-media, nabokjerringa og selgeren fra Herbalife som forsikrer på sitt mest ivrige at dette er det beste for de.
  Ringe deg kommer jeg heller ikke til å gjøre….telefonselgere får jeg nok av ellers 😉

  Mvh Kenneth

 3. Dette er til Andre…
  Hmm… Den det er å le av det er faktisk deg…
  Det du skriver har jo ikke NOE som helst med det Kenneth skrev å gjøre.. Han har lest om herbalife sine produkter,priser innhold etc… Å kommet fram til konklusjonen om at det ER overpriset, det ER mange bedre alternativer, det ER underdosert. Det eneste du konkluderer med er at DU tjener masse penger.. SO WHAT? jeg å kan selge hvis jeg går inn for det, er man motivert å flink nok kan man selge dritt å lure folk til å tro at du får bedre helse av det. Man trenger ikke være hjernekirug for å fortså det. Å hvorfor skal Kenneth innrømme at han er dårli selger?? Han selger det jo ikke. HAHA! Han sier sin mening om produktet. Jeg er sikker på at det han har lest seg til om herbalife det visste du ikke en gang. Du bare selger det for å tjene penger, du bruker det sikkert ikke en gang. Å det fjaset ditt om at herbalife sponser fotball lag, hva så? De tjener masse penger på det. Telenor, flisekompaniet, rema 1000 sponser de, det er ikke dermed sagt at hver spiller har telenor som operatør, eller at de kjøper fliser hos flisetkompaniet eller at de handler på rema 1000. herre moses… er det ditt argument for å bruke herbalife fordi rosenborg, eller vålrenga eller brann blir sponset av det? Der beviser du nok en gang at det er deg man skal le av… Jeg vil påstå at Kenneth er en smart fyr som leser om ting å sammenligner istede for å høre på “smarte” folk som sier prøv det her, det er garanter bra fordi per ciljan skjelbred bruker det, til å med han midtbanespilleren på brann bruker det for vi sponser dem. Jeg tørr å påstå at jeg ikke tror noen av spillerne bruker det. Det er ikke sikkert de vet at de er sponset av det en gang. Det er ikke lite ting de blir sponset av…
  Så kom med noe fornuftig å si neste gang du kommenterer da, annet enn at du er kjempeflink, bedre enn alle, tjener fett med spenn, eller at kjempebrae lag blir sponset av herbalife.. skjerp deg a.. Who cares???

  • Haha.. Det er faktisk deg man må le av! Du viser jo at du faktisk ikke veit en dritt om Herbalife.. Det er ikke rosenborg, eller brann, eller andre stusselig norske lag som blir sponset.. Det er VERDENS BESTE lag, nemlig FC Barcelona.. Massi har brukt produktene i flere år, og betalt av egen lomme, det er først i det siste at de har gått inn for en sponsoravtale med han og laget.. Og ja, samtlige spillere på FCB bruker produktene… David Beckham og LA Galaxy bruker også produktene.. Ellers hadde de ikke blitt sponset.. Herbalife er et av verdens største og rasktvoksende selskaper.. Og jeg er STOLT av å være medlem av det.. For så mange mennesker som Herbalife har hjulpet er faktisk uvirkelig!

   Men over til saken; JA, Herbalife er kanskje overpriset, og JA Herbalife er kanskje underdosert.. Men det er ikke pga herbalife, det er pga lover og regler i dette landet her! Et land hvor staten skal kontrollere alt og alle.. Et land hvor staten tror de veit best!

   jeg vil bare si til alle dere som er så forbaska negative til Herbalife.. For all del hver negativ! Det er sånne som dere vi herbalifere trenger, for det er sånne som dere som gir oss inspirasjon og glede til å fortsette.. For uten dere hadde vi ikke hatt noen som ga oss motgang, og det er i motgang det går oppover 🙂

   Og en siste ting: Hvilke grunnlag har du egentlig for å utale deg om hva som er bra eller ikke? Er det en utdannelse innen ernæring eller er det en fin liten blanding av forskjellige ukebladsartikler? For all del jeg er enig i mye av det du sier, men jeg må også le og dra meg i håret av mye av det også….

   mvh
   En stolt Herbalifer! 🙂

   • Litt tidlig på morran til at jeg gidder å diskutere noe videre her, men du understreker poenget mitt selv. At Herbalife hjelper mange er det ingen tvil om, det er ikke det jeg sier. Jeg sier det finnes produkter som inneholder proteintyper som er mer gunstig for menn (jmf. studien jeg har linket til tidligere), er gunstigere dosert og bedre priset og ikke minst, smaker adskillig bedre. Dette burde være grunn nok for de fleste som ikke trenger å loses i land av en gimmick.

 4. Greit at dere ikke tror på Herbalife osv. Men når det faktisk er så mange mennesker som har fått så mange dokumenterte resultat (som forøvrig har benyttet seg til alternative løsninger), kan dere jo ikke si at alt dette er vås.. Er det bare dritt når det er over 60 millioner som har dokumenterte resultat?
  Bruker selv herbalife sine produkter til trening og til frokost(med ekstra protein og egg+++) og er strålende fornøyd!
  Trener en del så må ha tilskudd. Før brukte jeg Proteinfabrikken sine produkter og spiste sunt attpåtil, men etter hvert som årene gikk ble jo kroppen bare mer og mer nedbrutt..
  Så fikk jeg tips til å prøve ut herbalife, og det har jeg brukt i over to år nå. Og jeg skal aldri slutte heller med det resultatet jeg har fått, og det skal heller ingen ta fra meg ved å si at dette er noe dritt:)

 5. En helt død tråd dette, men klarer ikke dy meg.
  Herbalife sponser ikke f.c barcelona med noe annet enn produkter til spillerne.
  Har du sett hvem FC Barcelona er “sponset” av? UNICEF og HERBALIFE. Dette pga at barcelona ikke ønsker komersielle sponsorer. Herbalife driver forøvrig en humanitær organisasjon, som 1% av all omsetning i selskapet går til..

  Produktene i seg selv orker jeg ikke diskutere, vet folk med gode resultater på det. Det er alt jeg har å si..

  • Du har sikkert rett mtp sponsingen, poenget mitt er at Herbalife er MYE dyrere enn andre konkurenter. Det smaker (min subjektive mening, samt de jeg vet om som bruker den) drit, spesielt i forhold til allerede nevnte MyRevolution sitt protein og måltidserstatter. Det inneholder soyaproteiner som ikke er gunstig for menn i det hele tatt (ref, tidl linket artikkel). Pluss mye mer jeg ikke orker å gå over en gang til. Herbalife er Lada til Mercedes pris. Det virker, såklart gjør det det. Du blir slankere av å bare drikke vann og.

   • Litt sent ute kanskje, men at Herbalife smaker drit?!? Det er mulig du virkelig synes det, men de aller fleste som smaker på måltidserstatteren blandet i juice, melk, biola etc, har en helt annen oppfatning. Prisen er ikke værre enn eksempelvis Cambridgekuren. Du kan ikke utelukkende fokusere på vekten i måltidserstatteren da den ikke skal blandes med vann. Enig i at proteintilskuddet er alt for dyrt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s