Karbofattig Brød


Oppskriften er til 2 stk.

12 egg

1 boks mager kesam (bruk gjerne den med vanilje)

4ss bakepulver

12ss linfrø

150gr havrekli eller jyttemel

150gr sennepsfrø

100gr solsikkekjerner

100gr gresskarkjerner

10ss olivenolje/raps olje (kaldpresset) – Her kan du godt prøve deg frem med f.eks MCT-olje. Den er uten smak, lagres ikke som fett, men omdannes direkte til energi i kroppen din.

Rør sammen egg og kesam i en bolle. Bland i resten av ingrediensene og blandt godt. Fordel røra i 2 brødformer. Ha bakepapir i formene. Stekes på 180 grader i 50-60 minutter.

Slenger du oppi  en scoop eller to med BakePro (varmebestandig proteinpulver med nøytral smak) så har du et av de beste alternativene for brødmat som finnes!🙂

Bon apetite😉

6 responses to “Karbofattig Brød

  1. Hørtes knallgodt ut, den må testes ut. Men hva er hyttemel? Har googlet, men den lurer bare på om jeg mente jyttemel… Er det det?🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s