Livets skole for poteter, del 1.


(Klipp og lim fra en treningslogg med så mange morsomme innsalg at denn burde flere se)

Livets skole for poteter – 1.forelesning:

Hvordan passere mennesker av samme kjønn som kan se skremmende ut – for mannlige poteter gjelder dette som regel gutter/menn med fremmedkulturelt utseendet..

Det norske gutter/menn oftest gjør feil er å ha blikket festet for bratt ned i fortauet. Altså for stor vinkling ned i bakken. Jeg anbefaler maks 30 graders senking av synsvidden hvis man tenker seg et utgangspunkt hvor man ser rett frem. Ved en 30 graders helning vil man fortsatt kunne lese fortauets fallgruver (is, vanndammer, tyggis etc) samtidig som man holder en god holdning som ikke viser frykt.

Møtet med enkeltpersonen: Hvis du møter en person er det viktig å huske på å ha blikket opp. Helst skal du se rett fram i kombinasjon med et litt uttrykksløst ansiktsuttrykk. Det er viktig å ikke svelge, flakke med blikket eller ha for bratt synskurve. Alt dette er tydelige tegn på usikkerhet og du taper respektpoeng med en gang. Det er ikke viktig å møte blikk for en hver pris, men for guds skyld – se rett fram og ha et alvorlig eller uttrykksløst ansiktsuttrykk. Da viser du selvrespekt og ærbarhet og vil få gå i fred.

Hvis du føler at du blir stirret på – er den største feilen du kan gjøre å trekke blikket ned eller bort. Da har du allerede tapt og i beste fall vil du gi den du møter en god følelse av økt rezpekt! Som potet er dette noe du ikke vil bidra til, da du ved et senere møte vil bli husket og sett på som en taper og svak. Ved stirring fra motparten er det beste du kan gjøre – å fortsette å se fram – hvis du vil vinne respektpoeng møter du blikket – holder ditt eget blikk stivt, uten å virke aggressiv…og passerer motparten med hevet hode. Bare hold blikket til du mister motparten sitt blikk naturlig, ikke vri hodet – da taper du poeng – med mindre du slår han ned i samme moment, noe som er usympatisk uten annen provokasjon enn stirring. Å være usympatisk bør overlates til oss som kan det – altså gangstere. Du vil merke at også en del fremmedkulturelle viser svakhet når du viser styrke – så selv om du føler deg underlegen i utgangspunktet vil du ofte se at din motpart trekker blikket ned og er det noe du vil vokse på som person, er det slike små seire i hverdagen.

Hvis det fatale skulle skje – at du i en stirrekamp blir møtt med en kommentar som kan være f.eks: ”hva faen ser du på ?” – er det riktigste du kan gjøre å holde hodet hevet – samtidig som du går videre. Du beholder respekt selv om du verken besvarer spørsmålet eller gjør noe fysisk. I beste fall kan mannen bak utspillet føle seg oversett og tape respektpoeng. I værste fall føler han seg vellykket fordi han turte utfordre deg, og tror han har fått respekt – selv om du ikke har gitt han respekt. MEN hvis du etter å ha passert han får et tilrop nummer to – er det fatalt å gå videre. Da taper du BIG TIME! Ved 2.gangs tiltale er det eneste riktige du kan gjøre er å gå i konfrontasjon – enten verbalt eller fysisk. Hvis du er fysisk underlegen – er rådet – kanskje noe overraskende å gå til fysisk angrep direkte. Dette er din eneste sjanse, da overraskelsesmomentet er det som kan redde deg. En fysisk overlegen motstander har sannsynligvis henvendt seg til deg to ganger på grunn av sin tro om at du er redd han. At du da mokker til han i trynet uten forvarsel vil sannsynligvis sette han såpass ut – og gi deg så mange respektpoeng – at du uansett videre utfall vil komme seirende ut av duellen – poengmessig. Selv om du ender opp med å bli grisejult vil gjerningsmannen gå videre med en nederlagsfølelse og smerte etter slaget ditt. Han vil selvfølgelig ikke innrømme dette, men jeg kan trøste deg med at du har satt spor og at han vil legge seg med en sterk bismak. Hvis slaget ditt ikke gir noen respons – har du nesten rundet dette gangsterlevelet. Du har da satt en annen så ettertrykkelig på plass, og du vil opparbeide en selvtillit som vil gi deg en ekstra dimensjon når du går videre på livets skole.

Er motstanderen fysisk underlegen – bør du gå verbalt til motmele å spørre den henvendende motstanderen din om ”hva prater du om??” – muligens får du ikke et svar = seier. Muligens kan du få et svar som ”jeg spør hva faen du ser på!” – Det rette svaret fra deg som potet da er ”det skal du bare drite i – er du homo eller siden du er så interessert i meg??” Dette vil gi mange respektpoeng og nedverdighetsfølelse hos motstanderen = utklassingsseier. Uansett så vent på et eventuelt fysisk utfall fra motstanderen – ikke ta dette selv, da vil du fremstå som en voldelig idiot – men kommer motstanderen fysisk nærmere og du er fysisk overlegen – gå for knockout med en gang og forlat åstedet med hevet hodet og rolige skritt når motstanderen er tilintetgjort.

Tid for mat – men dette bør være nok å tenke på for i dag. I morgen kommer ekstrainformasjon om hvordan takle møtende gruppe.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s