Den som venter på noe godt…


Mens jeg venter på logo og header design fra LongoDesign, så har jeg et par ting å bestemme meg for.

Bedriften min er jo et bittelite enkeltmanns-foretak, som ikke  har verdens største startkapital, så jeg kan ikke handle inn varer i hytt og pine i starten, men heller holde meg til noen få utvalgte produkter. Ingen jalla-greier med andre ord.

Problemet mitt er bare at jeg ikke greier å bestemme meg for hvilket varemerke jeg skal føre i starten…jeg det er å henge seg opp i detaljer, men for meg så har alltid detaljene vært en viktig del. Sånn har jeg det ellers i livet og. Detaljene utgjør helheten, og når jeg ser helheten vil jeg tenke: “dæven, for noen fete detaljer”. Damer som er på skojakt skjønner sikkert hva jeg mener her, med mindre dere er fullstendig blottet for estetisk sans 🙂 Neida, skal ikke disse jentenes fasinasjon av sko her, siden mange av oss guttene er akkurat likedan. Selv kjøper jeg aldri en jeans om den har overdrevent mye slitt effekt. Bare idiotisk siden de tar 5 år, så ser den klin lik ut av seg selv…Sko burde helst ikke ha sømmer sydd i en kontrastfarge til skinnet eller stoffet, da dette kan bryte med andre plagg og gjøre skoene fullstendig ubrukelig med mindre jeg går i kun sort, til eksempel. Men nok om klær. Det jeg jeg ville frem til er, hva slags merke synes dere jeg burde går for av disse?

PVL

Maximize

Ultimate Nutrition

Reflex

Alle gode produsenter som leverer knallvarer med god smak. Forskjellen er prisen. Jeg ønsker å kunne tilby konkuransedyktige priser, men blant så mange store og etablerte kan det blir relativt vanskelig med enkelte dyre merker. Iallefall om man ikke handler inn for 200’000 og lander en gullegod avtale om rabatter i samme slengen.

Personlig holder jeg en knapp på PVL fordi jeg liker smaken deres ganske godt. De har mange gode smaker og har god kvalitet og pris. Maximize har også gode smaker, deriblandt pistasj, men er igjen litt stivere i pris per dunk, og dunken har litt mindre innhold.

Så hva tror dere? Kan dere hjelpe en stakkar med valgets kvaler 🙂

Advertisements

5 responses to “Den som venter på noe godt…

 1. Har bare smakt PVL sine varer, og de er en storfavoritt på smak! Dermed er vel ikke min tilbakemelding så nyttig, siden jeg er veldig ensporet her 😉

 2. Jeg heller også mor PVL, hvis det er bare disse du har bestemt deg for å velge i 🙂 kvalitet og pris har en bra balanse her, men synes det er litt for mye karb i de fleste proteinene deres desverre – sist jeg sjekket ihvertfall..

  Har aldri vurdert Myo Nutrition da..? De er enerådende i Norge mhht pris og kvalitet ihvertfall – derfor jeg valgte de, men de har en litt “svak” smak og er ikke så søte som de fleste konkurrentene, men det ser jeg på som en fordel for da går jeg ikke så lei smaken hehe 🙂

  Men ang PVL – >
  De har en fantastisk Cooler (Saftliknende protein) som er en stooor fordel nå som sommeren er i anmars (forhåpentligvis) og varmen den bringer med seg..
  Kjøpte for noen år siden en sånn og hadde hele sommeren av den.. 5 kilo i små posjonsposer tror jeg da var da.. iallefall så smakte en av de som pære is.
  Jeg lagde en stor mugge, hadde i isbiter og kappet opp små biter av jordbær og druer.. smakte himmelsk!!
  Tror faktisk vi blandet i litt vodka en gang å gitt 😉 just for fun hehe!!

 3. Høres bra ut! Tenkte i ta inn Lemon Ice Tea Cooler’n, bare for å prøve selv først:)

  Har ikke vært i kontakt med Myo enda, må nesten ta en ting av gangen. Blir en mager start, men håper på større utvalg med tiden.

 4. Btw, åssen blei det med vodka? Long island prottea? 🙂

  Smak er viktig. Jeg greier å få ned alt egentlig, men vil sitte igjen med en følelse av å glede meg til neste gang. Det har jeg gjort med PVL sine sjokolade og cookies’n cream blant annet. Om karbinnholdet er noe høyt (6gr per servering) Så gjør det ingenting. Det er ikke allverden i det lange løp. Spesielt ikke etter trening. Jeg ser på de 6gr som en mindre riskake jeg behøver å spise 🙂
  Legg evt til noen ekstra garm med carb og en oljeskvett har du jo en prima gainer right there, til en mye billigere penge enn ferdigmekka.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s