Lang sommer uten blogging.


Det har det vært.

Jeg har ikke vært nevneverdig aktiv på bloggfronten de siste par mnd’r. Da kan jeg i det minste komme med en liten oppdatering til dere, mine trofaste fans 😛

Jeg trener HST for tiden, og har delte meninger om hvordan jeg opplever en helkroppsopplegg. En av de definiteive fordelene er frekvensen, mens en av bakdelene er volumet. Jeg får aldri tatt’n skikkelig ut om jeg skal følge opplegget slavisk, ettersom jeg på forhånd har bestemt hvor mye som skal løftes til hver trening. Men det har vært en grei avveksling. Kommer nok ikke til å fortsette å trene slik. Det blir nok en push-pull split i 10 reps fasen, tre dager i uka, men kommer ikke til å låse meg til 10 reps. Jeg kommer heller til å følge en dobbel-progresjonsmodell å ligge på 8-12 reps. Etter en mnd med dette går jeg over på noe tilnærmet lik stronglifts antar jeg, men med 4-6 reps isteden og litt mindre bøy. SD-perioden blir sikkert en vanilla-hst med 1-2 sett i en til to uker.

Dette blir nok høstens opplegg, så lenge helsa holder…kneet må fremdeles opereres, skuldra krangler om jeg slurver med pre og rehab, så der må jeg skjerpe meg. Ellers går det greit. Har fått bittelitt mere masse over bryst og skuldre og overarmer samtidig som jeg ser noen blodårer her og der jeg ikke viste jeg hadde, så det går da fremover. Men det blir nok ingen konk i begynnelsen av 2011 som jeg drev å fantaserte litt om…jeg trenger mer til på å få på plass side og bakside av skuldre spesielt, men hele pakka trenger egentlig en oppussing om jeg skal kunne stille mot de andre som skal stille…ikke alle som er i like god form og like godt utviklet såklart, men jeg vil ikke komme inn noe dårligere enn jeg må i det minste.

Ellers ser jeg + familie etter en leilighet i Rissa sentrum, eller iallefall ikke så langt unna butikk, om noen lesere kjenner noen andre som skal leie ut der, så er vi 2 stykker + 1 barn og 2 katter.

Skal få oppdatert litt mer utover høsten 🙂

God høst 🙂

Advertisements

7 responses to “Lang sommer uten blogging.

 1. Ikke slurve med rehaben, nei! Det skal hvertfall jeg aldri gjøre mer! Hva slags rehab-øvelser gjør du?

  Fint å se det er litt liv her igjen! 🙂

   • YTWL er knall! Jeg liker også godt scapular push ups og sideliggende rotasjon. Styrketreninga går så det suser. Tror jeg. Det bør det gjøre, jeg har mitt første stevne om ei uke 😉

 2. Ojoj 🙂 Stevne hvor da?
  Det er noen sterke damer her i landet, blir kult å se hvordan du plasserer deg 🙂
  Lykke til! Håper det kommer noen bilder på bloggen din.

  • Det er et åpent stevne i Sande, Vestfold. Der kommer jeg til å løfte utstyrsfritt, for å ha prøvd en gang. Deretter er det sydnorsk stevne 9. oktober, denne gangen med utstyr. Håper å kvalifisere meg til NM, men hvis jeg f.eks ikke får et godkjent løft i benk (skjorta er virkelig vrien), så er det ikke noe stress, får heller ta det like etter nyttår.

   Hehe, hvor jeg plasserer meg, ja. Det er jeg og spent på. Om noen år vil jeg hvertfall stå på en pall i NM. Norge har så mange løftere i verdensklasse, så jeg har mange å se opp til! Det gjør det hele veldig morro!! 😀

 3. Du har jo Sandvik som coach, så jeg tror nok du blir så god som du kan bli på det tidspunktet. Da er det bare å håpe at dagsformen klaffer.
  Mange eliteutøver her til lands, det er sikkert! Hun Tutta er jo helt sinnsyk. Er ikke mindre imponerende han unggutten Carl heller med 410kg i bøy.

  • Fremtiden ser lys ut for styrkeløft i Norge med de fantastiske juniorløfterne vi har, det skal være sikkert og visst!! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s